Jazykové korektury pro vaše texty

606 633 478

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Správce osobních údajů

Vaše osobní údaje sbírá:

PhDr. Jana Bartošová IČO 60088460 se sídlem Sídliště 508, 382 32 Velešín

Kontaktní e-mail: info@textyok.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracovávám

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy od vás sbírám jméno a e-mail, případně telefon, název firmy a adresu webu,  abych mohla zodpovědět vaše dotazy k mým službám a vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracovávám po dobu 1 roku.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbírám následující údaje: jméno, telefon, e-mail, případně název firmy a adresu webu, abych mohla řádně vyřídit vaši objednávku.

Údaje zpracovávám po dobu 2 let.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbírám následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abych mohla vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracovávám po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • PhDr. Jana Bartošová (IČO 60088460, se sídlem Sídliště 508, 382 32 Velešín) jako provozovatelka webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání souborů cookie na našem webu.

Více o souborech cookie


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 2.10.2018.

© PhDr. Jana Bartošová | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby