Jazykové korektury pro vaše texty

606 633 478

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Správce osobních údajů

Vaše osobní údaje sbírá:

PhDr. Jana Bartošová
IČO 60088460
se sídlem Sídliště 508, 382 32 Velešín

Kontaktní e-mail: info@textyok.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracovávám

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy od vás sbírám jméno a e-mail, případně telefon, název firmy a adresu webu,  abych mohla zodpovědět vaše dotazy k mým službám a vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracovávám po dobu 1 roku.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbírám následující údaje: jméno, telefon, e-mail, případně název firmy a adresu webu, abych mohla řádně vyřídit vaši objednávku.

Údaje zpracovávám po dobu 2 let.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbírám následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abych mohla vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracovávám po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • PhDr. Jana Bartošová (IČO 60088460, se sídlem Sídliště 508, 382 32 Velešín) jako provozovatelka webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používám


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 2.10.2018.

© PhDr. Jana Bartošová | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby